Cistellas de Nadal

Sembla que n’hi ha alguns que ja han encarregat les cistelles de Nadal de Xarxaprop….

Nos ajustamos a tu presupuesto con una combinacion de productos de proximidad y artesanos.

DESCRIPCION DE LOS PRODUCTOS ARTESANOS DE XARXAPROP

 

Cava Anne Marie Comtesse   

http://castelldage.com

Cava Semi-seco Reserva. Variedades: Macabeo (40%), Xarel.lo (40%) y Parellada (20%); de cultivo ecológico.

Aval: CCPAE

Bodega: CASTELL D’AGE

Región: D.O. Penedés. Graduación alcohólica: 11,5% Vol.

Sin duda, éste es un cava elegante, sutil, delicado, con gran sensibilidad, que transmite la personalidad de su creadora y por la cual lleva su nombre, Anne Marie. Su sobriedad y distinción quedan reflejadas en su cuidada presentación que invita a saborear este cava tan especial elaborado con las variedades de xarel·lo, macabeo y parellada.

Los vinos y cavas Castell d’Age se obtienen a partir de una selección de las mejores uvas de la propiedad cultivadas en las parcelas y los suelos más adecuados, y vendimiadas en su punto óptimo de maduración y acidez. Los cupajes, siempre muy estudiados, constituyen su perfecto equilibrio, y sus porcentajes se aplican de acuerdo a la característica climática de cada cosecha. La posterior crianza en botella se realiza en la oscuridad silenciosa de sus cavas subterráneas.

 

Oli de Pau 

 http://www.empordalia.com/


Possiblement un dels millors Olis de Catalunya
Les Oliveres centenàries de l’Argudell, varietat que només es troba a l’empordà, conjuntament amb els trets climàtics característics de la comarca de l’Alt Empordà, donen a l’Oli de Pau el seu caràcter diferenciat.El procés d’elaboració comença a l’olivera amb un conreu acurat i respectuós amb el medi ambient.El mateix dia de la recollida, es seleccionen les millors oliveres i es molturen amb els més moderns mitjans respectant al màxim les seves característiques organolèptiques.Un oli que sens dubte no et deixarà indiferent presentat en un elegant format i disponible en varis tamanys.

Turrons Vicens

http://www.vicens.com/

 

La familia Vicens ha elaborado turrón de Agramunt desde 1775. De manera artesana, generación tras generación, elaboramos nuestros turrones y chocolates de Agramunt de forma tradicional, a partir de ingredientes naturales seleccionados especialmente para el paladar más exquisito: avellanas, almendras, miel y azúcar para el turrón y cacao, azúcar y vainilla para el chocolate; los ingredientes se mezclan sin prisa, matizando los sabores a fuego lento, siguiendo fielmente las enseñanzas de los testigos de una larga tradición de más de tres siglos.

Les Cousins L’Inconscient 2010

Zona: Priorat

Color: Tinto

Variedad: Cariñena, Garnacha, Cabernet Sauvignon, Otras variedades

Graduación Alcohólica:  14.5º

Marc y Adrià Pérez son dos primos de la misma edad que han trabajado desde jóvenes en las fincas y bodegas de la familia (Mas Martinet y Cims de Porrera). Decidieron también viajar y trabajar por un tiempo en varias partes del mundo, pero quizás el país que más les ha marcado y donde han vivido por más tiempo ha sido Francia (Bordeaux y Côte du Rhone), de aquí el nombre del proyecto y de los vinos: “LES COUSINS” y un diseño de etiquetas que a algunos les recuerda a antiguos carteles franceses.

 

Embutidos de la Plana de Vic

http://www.planadevic.cat

 

Los mejores embutidos artesanales de la Plana de Vic

Los embutidos Plana de Vic están elaborados con los mejores ingredientes, siguiendo las recetas más tradicionales y con los procesos de fabricación más modernos. Toda la elaboración se hace con las partes más nobles del cerdo, curado en plenas Guilleries, consiguiendo así el “bouquet” característico de los embutidos de Vic.

 

La Pastora d´Oló

http://www.lapastora.com

Els nostres primers formatges varen aparèixer el 1979. Arran de la nostra dedicació a la pagesia i al nostre interès per l’agricultura biològica, vàrem entrar en contacte amb formatgers artesans de França. A partir d’aquests coneixements hem desenvolupat una producció pròpia de formatges artesans sense additius químics ni succedanis.

Patès Mas Serralló

La Plaça del Pi és el lloc de Barcelona on un col·lectiu d’artesans alimentaris catalans organitzen periòdicament un mercat amb uns productes que són de qualitat i també proximitat. Una proximitat de dues menes: en el dia a dia perquè el client s’aproxima a l’obrador però també perquè l’artesà s’aproxima periòdicament a la ciutat on té el gruix del mercat.

Els embotits, patés i garum de Mas Serralló vénen… de Barcelona mateix!, l’obrador és a Gràcia.

Mermeladas Les Flors de Montseny

Artesanos de la alimentación desde 1980, comenzaron recolectando plantas medicinales del Montseny, y han ido ampliando su catálogo con mermeladas, confituras, vinos, licores, vinagres o aceites. Obtuvieron en 1998 la Carta de Maestro Artesano Mermeladero y participan en numerosas ferias y mercados.

Mermeladas Montserrat Rull

http://www.montserratrull.com

   
Els canvis fonamentals que defineixen la nova empresa són, per una part: la ubicació i l’amplitud, a planta baixa i amb molts més metres quadrats de superfície i, la direcció, ara a càrrec del més petit de la casa, el Joel, llicenciat en Ingenyeria Agroalimentària i amb especialització en Enologia.
Els resultats, de moment, semblen satisfactoris ja que la demanda ha absorbit perfectament la major producció que tota aquesta inversió ens ha permès elaborar i ens anima a, malgrat la crisi, no defallir i mirar endavant.

  Estem molt convençuts dels productes que oferim als nostres clients per la senzilla raó que hi estem molt a sobre en tot el seu procés. Aquest va des de la compra de la fruita a l’entrega del producte elaborat a la botiga o al client i, en alguns cassos en que la fruita és de collita pròpia, en tot el seu procés de maduració a l’arbre i en la seva recolecció. Cal que considereu que

encara que només fos per raons econòmiques d’estalvi de temps, ens convé sempre utilitzar fruites de primera qualitat ja que el nostre sistema manual de pelat, trossejat i neteja d’impureses se’ns faria molt costós en fruits petits i/o damnats per insectes, ventades o pedregades. Això que vèieu i sentiu algunes vegades als noticiaris de que tal o qual excés meteorològic ha deixat la fruita només aprofitable per a la indústria agroalimentària… podeu estar segurs que no va per a nosaltres.

També disset anys d’experiència, en el cas de la Montserrat, i els coneixements tècnics del Joel, conjuntats i posats a la pràctica en unes instal·lacions noves i espaioses, ens han de permetre -almenys així ho esperem- assolir noves cotes en la qualitat dels nostres productes i en l’eficiència en la seva elaboració.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s